Friday, January 28, 2011

My 47 minutes SURVEY

Mula pada 6.20pm

(tagged on 22nd january 2011 by MENCARI KETENANGAN)

Name : Siti Zareha binti Azahari
Brother (s) : Zainuzzaman (married), Zakhairuddin (it's c0mplicated), Zamree (in realtionship), Zulfahmi (not sure)
Eye's Colour : Black Maybe.. hak3 ^,~
Shoe's size : -7/8
Hair : Mahkota saya, Rahsia saya ^____~
Piercing : Tak Paham
What are you wearing right now : Baby T MickeyMouse, Long Skirt
Where do you live now : Kelantan 
Favourite Number : 20, 9
Favourite Drink : Coconut Blended
Favourite Breakfast : Bread
Broken a bone? : Alhamdulillah... tak penah
Been in a police car : tak penah jugak... h0h0
Fallen for a friend : Lalalalalala~ itu dulu
Fallen for a guy in a short of time : I'm in love
Swam in the ocean : Bantuan Life Jacket.... hehe
Fallen asleep in School : Penah
Broken someone's heart : Hahahahaha~ 
Cried when someone died? : only if that person is the closed one..
Sat by the phone all night waiting for someone to call : Penah
Saved e-mails : Yes
Been cheated on : hmmm....

WHAT????
what is your room look alike : cantek.... hehe sbb ni bukn bilik saya... kat bilik kawan.. menumpang sbb  bilik tengah kna wiring...
What is right beside you : handphone
What is the last thing you ate : Dadih strawberry

WHO???
Who did you last yell at : my roomate.. hehe suke jerit2 nama2 die... AIN....!!
Who was the last person you dance with : Ramai... gi senamrobik kat Tasik Cempaka... dancing sket2... :p
Who last made you smile : My Heart... i'm SMS-ing...hehehe

FINAL QUESTION..
What are you listening right now : Keybord Typing Sound...
 What did you do today: Going to class as usual, main kompang untuk MPPB, Latihan Gamelan...
Are you the eldest : nop2....tidak... saya the youngest... weeekk...
Indoors or outdoor : Both

TODAY YOU DID..
(aip..asenye tadi da last question.. macm banyak lak plak... huhu)
Talk to someone you like : Of course... takkan dengan orang y kita taksuka plak..
Kiss Anyone : My Parents.. hehe
Sing : yuh... tadi.... hehe Kembara di Tanah Gersang.. haha 
Talk to an Ex : saya penah kapel ke sebelum ni... hahaha
Miss Anyone : not ANYone but EVERYone... hehe
Eat : Elaun Masuk.. makanan pun MASYUK jugak... hehe

LAST PERSON WHO...
You talk to on the phone : MAMI Zathul..... My besty Fwen...
Made you Cry : ZUKIRANI... i love you, dear friend.... 
You went to the Mall with : Nurnadhirah...
Who cheered you up : everyone around me... they are all the bestest....:) tq

HAVE YOU...
Been to Mexico/USA : nop!

RANDOM...
Have a crush with someone : Besela...
What book are you reading right now : Nota Hati Seorang Lelaki
Best Feeling on the world : Bila Baca Quran.... Dengar Ayat2 Allah...Subhanallah
Future Kids' Name : Nanti Bincang dengan Abang..
Do you sleep with stuffed animal : Tikus... haha MICKEY MOUSE
What is under your bed: Nothing
Favourite sport : Volleyball, Badminton
Favourite Place : Bilik Muzik... weeee
Who do you really hate : Jangan simpan dendam
Do you have a job : belum...

What is the time now : 7.07 pm
(Survey = SMS-ing + sembang2 +turun bawah amek makanan + menaip soklan)

Saya nak Tag
Cikgu Besar
Buah Hati 
Cik Attoea
Cik Syud
Followers

Sunday, January 16, 2011

LOVE dedication






Contest Blog Paling Comel

Contest Blog Paling Comel?? hehe
nak gak join... (walaupun blog ni simple2 aje)





syarat-syaratnya

 warga negara MALAYSIA .

 semua jantina diterima

 ada blog! takder blog .. ditolak !

 kena follow blog aku.. tak nak follow takper.. tak der paksaan :) 

 tag 4 orang rakan anda , yang anda yakin ley join


tarikh tutup

5.2.2011 ... itupun melebihi 100 orang penyertaan .


hadiah

DUIT menanti anda !

nak tag :

SESAPE AJER.... :)

Saturday, January 8, 2011

Hujan ke ni??

aih... ujan ke ni....
sesiapa sahaja yang pernah tinggal d asrama yang bertingkat2 dimana ampaiannya depan beranda je...
kepada sesiapa yang rajin bangun awal2 pagi membasuh baju sebab ampaian tu terhad jadi sape cepat die dapat la... jadi,.. baju pun tersidai la sehingga ke tengahari sebelum tragedi itu bermula... 


jenguk2 luar bilik... da tengahari... baju yang agak2 kering2 lembap gitu masih mahu menyidaikan dirinya di ampaian dek kerana kelembapan yang tak berapa sesuai lagi untuk dilipat dan diletakkan di dalam locker....
kita d aras bawah ni haish.... paling tak tenteram atinya... MySpace selalu kena jenguk baju tu.... bukan sebab takut baju dicuri ke hape ke... cuma... takut2 hujan di tengahari... hujan yang terhasil dari titik2 halus berbau wangi dari baju2 yang disidai di aras2 yang lebih tinggi... 


oleh itu,...
tolong lah jaga hati orang2 bawahan ni... kesian la kami... huhuhu
jadi tolong lah patuhi peraturan jmur pkaian... kalaw da ase terlewat bgun pg ke, pg la spin dlu baju tu... 
MySpaceingat tu.... (pesanan ni ntuk dr sdri jugak) ^___~

Wednesday, January 5, 2011

Ragam Murid

sekarang adalah minggu pertama untuk sem 3.. beberapa bulan akan datang, za akan ke sekolah untuk mengikuti PBS yang ketiga... tetiba plak teringat moments masa PBS ke2 di SK Ketereh... pada hari terakhir PBS adalah pada hari khamis.. Guru Besar adakan perhimpunan sempena pembahagian wang zakat kepada murid yang susah dan memberi hadiah kepada para pemenang pertandingan azan dan iqamah yang terbuka kepada murid tahun 4, 5  dan 6. 

Ini adalah antara gelagat murid yang dapat za rakamkan sepanjang majlis perhimpunan berlangsung.. 

aiii..menung aje cik adik yer... hehe



penat yer.. meh sy urut.... ^,~

pandang depan!!
aiyak....belakang sakit da.... @__@
Apa pandang2 haa!!
*cumel kan diorang nih..... hehehe~

Tuesday, January 4, 2011

Bila Rindu

ini desktop background lappy xar....
rindu die... :)

Monday, January 3, 2011

Lucky Draw

first of ol..
thanks to twin 4 this lucky draw..

adakah saya adalah antara blogger2 yang bertuah.. hehe


saya belum taw nak tag sape ag... huhu

Saturday, January 1, 2011